Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enligt lagen

Enligt lagen faller mörkret över dagen

Din blick möter hennes
Nätt
Allt känns rätt
Så rätt det kan bli

Du tappar fart
Du tappar kraft
Du tappar egentligen allt
Som du nånsin haft

Hon beter sig bra
Så bra som hon förväntas
Utåt sett

Är allt bra
Allt är bra

Du tappar fart
Du tappar kraft
Du tappar egentligen allt
Som du nånsin haft




Fri vers av john finkelman
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-15 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

john finkelman