Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill vara stark men jag kan inte


Psyk-mos

Nu är det nog!

Du ska aldrig få sätta dig på mig igen.
Du ska aldrig mer få mosa mig så där som du gör ibland.
Totalt psyk-mos
Men nu ska jag vara stark, säga ifrån när du gör något som gör mig ledsen.
Nu ska du förstå vad du har gjort mot mig.

Men jag vet att jag inte är stark nog.
Jag kommer känna mig dum.
Hon kommer få mig att känna mig dum för att jag tar illa upp.
Det är så det brukar vara.

Jag orkar inte!




Övriga genrer av pyre
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-15 20:47



Bookmark and Share


  HerrGlad
Men bra tänkt,
bra skrivet.
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre