Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reaktion.

Stilla...sakta...ömt....ögon öppnas..
Stirrande, tårar bildas, måste blinka, det gör ont.
Sluter mina ögon, tåren rinner längst min kind.
Biter mig försiktigt i läppen, känner jag åtrå?
Skakar lätt på mitt huvud, tittar upp, tittar ned.
Blicken fastnar, trollbunden av mitt inre.
Tankarna är på flykt, har inte hunnit packa.
Står förlamad på samma plats, jag varken kan
eller vill reagera.
Sluter mina ögon, stänger av mitt inre, förstenar mitt yttre.




Övriga genrer av secret2
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-15 21:43



Bookmark and Share


  Maria T
Jag får många tankar när jag läser din text
2008-10-30

  Eaglemountains VIP
Fint skrivet, som de flesta av Dina texter, och speciellt om man förstår hur allting ligger till.....
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

secret2