Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snödroppen gömmer sig under snön!


FramTid

 

Vi frös under solen

Vindar från ishavets land

Molnen blev hårda

Kulor av is

 

Vi förstod ingenting

När gräset blev svart

Havet stelnade till

Snön dalade ner

På våra tak

 

Vi eldade jämt

Tills allting tog slut

Sov med jackor

Och täcken på

 

Jag tror att vi

sover ännu....

 




Fri vers av madigan
Läst 293 gånger
Publicerad 2008-09-15 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan