Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårbäckar porlar och rinner! 


Tavlan

 

 

Tavlan sitter där

Med sin silvriga ram

Med fjället målat

I grått och grönt

 

Ett knotigt träd

Där en älg

Tittar fram med

Långa knotiga horn

 

Den är målad

För ganska länge sen

Jag vet inte alls

Utav vem




Fri vers av madigan
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-15 22:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och ändå betyder den något. Kanske väcker den minnen till liv.
Som den där tavlan "Grindslanten" gör för mig...
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan