Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är jag kär i honnom nu igen eller var/är jag inte det?


byter snabt.. jag hinner inte med

Ju mer jag tänker på det desto mer inser jag hur fel jag har...
Alla de små sakerna som jag aldeles nyss störde mig som fan på är plötsligt försvunna.

Det har dykt upp nya saker.
som jag inte stör mig på.
som jag motsatsen till stör mig på.

Men jag vet inte vad det här nya egentligen är...
Det vet jag aldrig.
Men det känns ändå som om det är något jag borde göra...

Hur ska jag kunna vara säker på något när så fort jag börjar få en hum om vad känslorna är så byts de ut mot något annat?
Hur ska jag någonsin kunna veta någonting då?




Övriga genrer av pyre
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-15 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre