Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bit för bit ...

 

***

formas bit för bit

genom trasiga relationer

formas

min

helhet

***

genom relationer

formas

helheten

bit för bit

 

faller bitarna på plats

***

får ta plats

i

mitt eget liv

***

i

andras

andas

mitt hjärta om närvaro

**




Fri vers av KristinaE
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-15 23:40



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Vi formas alla av olika relationer. Både goda och dåliga relationer lär oss något.
Det finns en närhet och en ömhet i denna text.
2008-09-17

  Maria T
Genom relationer utvecklas vi
och mognar.
Fin dikt.
2008-09-16

  Mats Henricson
Bokmärker !
2008-09-16

  Mats Henricson
Mjukt och människovänligt, andas humanism och kärlek !
2008-09-16

  -Ulla Tilemo- VIP
Vi behöver finnas för varandra, vi människor. Att behövas av någon är en stor sak.
Fint poetat
2008-09-16

    Maria Malm
Vi formas genom relationer, som vi förhoppningsvis lär oss något av. Huvudrollen i vårat eget liv har vi själva, fast man glömmer det. I andras spelar man också en roll.
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE