Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterheten blommar

 

bitterheten blommar
sjöng FJK på 80-talet

det gör den fortfarande
intoleransen kväver alla andra blomster
och istället för det milda regnet
står elakheterna som spön i backen




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 494 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-16 00:05



Bookmark and Share


  aol
håller med dej obehagligt
2008-09-16

  Larz Gustafsson VIP
Det beror på att spjuten genomborrat mig först.
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger