Liljekonvaljer växer innanför dikesrenen!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liljekonvaljer växer innanför dikesrenen!


Uppför

 

Backen var lång

Uppför så tung

Tankarna virvlar dystra

 

Nerför så dansande lätt

Tankar blir goda och glada

 

Ändå måste jag

Gå dem båda

 




Fri vers av madigan
Läst 270 gånger
Publicerad 2008-09-16 09:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tyvärr är det ju så.
Det kan alla bergsbestigare verifiera.
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan