Jag ljuger inte, jag gör bara fel

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 

Jag ljuger inte, jag gör bara fel




Samahani

 

 

Stjärnorna har gråtit i natt

I natt när den totala tystnade var ett faktum

När ensamheten var det enda som såg

Då skar jag ut mitt hjärta

Och lät det falla

Hör dess slag för att sedan tystna

För att sedan dö

I natt dog någon

Var det du eller jag




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-05 13:00



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Ohh.. riktigt läskig.. riktigt bra..

Gillade den skarpt!
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel