Det varma turkosa havsvattnet var underbart!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det varma turkosa havsvattnet var underbart!




Olivia

 

Harri Lee Davidsson, gick över torget, i sin mörkgrå kostym. Det var tidig vår. Trädens lövknoppar, var tjocka och gröna. Vilken dag som helst, skulle de slå ut i sin prakt.

Han var ute, i ett privat ärende, till banken. Det var lunchtid och han skulle hinna  tillbaka, till sin medarbetare, för att äta tillsammans. Kön hade börjat torna upp sig, på banken, Fem före! Han vankade av och an, på det svartvita kaklade golvet. Han tänkte på en av sina kunder, en hetsig diskussion angående en leverans. Knäppgök!!! Han bet sig i läppen, rynkade ögonen, bakom sina nyinköpta glasögon.  

Han tänkte också på Olivia, som befann sig på badsemester, i Turkiet. Hon hade inte hört av sig igår. Undrade vad hon höll på med, egentligen. Han knäppte upp kavajen. Hans smalrandiga skjorta i ljusblått, matchade slipsens mörkare nyans. Han älskade, verkligen  henne. Hoppas hon inte hittade någon annan, därnere. Så var det hans tur, äntligen!

Med raska steg, i sina  snygga moderna, svarta skinnskor, begav han sig iväg över torget, mot lunchen. Han skulle nog ta en lättöl och  dagens, falukorv med potatismos. Bent-Erik, hade redan börjat  äta och nickade glatt emot honom. Medan han lassade in, en stor portion, med sin gaffel i munnen. Hans lockiga kalufs, blänkte i solskenet i rött och han hade fräknar. Idag iförd mockakavaj, röd skjorta med jeans, och cowboyboots. Alltid  pigg och glad!

 

Det pep till i Harris mobil och han måste ju kolla!

 

Älskling!

Allt bra! Varmt 30+

Åker hem imorgon

Längtar

Din O    




Prosa (Novell) av madigan
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-16 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan