Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av dikten "Drömmars tankar" av Ida Therese


Där drömmar bo

Tystnaden
viner vall
genom skyars ögon
blinkar solens sil

mina lungor
fylls av havet
som brusar vind
i tageltall

den sång
som plogar sjunger
begraver värmen
vid fötters stam

varför flyga
i människoarmar?
när friheten kallar
i kylans stickande larm




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-16 13:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart vackert, kan se bilder
när jag läser
2008-09-23

    Bodil Sandberg
Så underbart superbt och vackert..turligen att du blev inspirerad ..tack för den!!
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö