Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kan trösta !




Kvällstid

 

Solen har gått ned

Någonstans över berget

Därborta i kvällen

 

Stenen är kall

Som jag sitter på

Jag är hungrig

Fryser mig blå

Snart är det helsvart natt

 

Jag tänker inte gå hem

Inte äta nånting

Aldrig nånsin va´ glad

Det har jag bestämt




Fri vers av madigan
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-16 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan