Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septembersommar

Dusksol
Blekblå, blekgrön
Bitterluft
Froststrån
Disvy, dysterblick
Septembersommar


Den där tiden som ingen
Riktigt vet om
De känner knappt till att den finns
Den där tiden mellan sommaren och hösten
När sommardofterna övergår i

Tungfukt
Isvindar


Och trots att allt fortfarande är grönt
Så döljs det såpass väl av

Gråmoln
Flyttfåglar


Nästan utan att de lägger märke till det
Så fylls hela deras värld av

Släpsteg
Blysuckar


Sommar'n dröjer kvar
Men hösten är på väg

Skördefärger
Väteväder




Fri vers av Bauhaus Fashion
Läst 457 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-16 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bauhaus Fashion
Bauhaus Fashion