Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till just dig...


Vill kyssa dig..

 

Du....

Du...

Jag vill så gärna kyssa dig nu..

Det känns så bra att göra det *ler*

Du finns här i mitt hjärta, inbäddad i ett duntäcke och där sussar du så sött..

 

 




Fri vers av micke marin
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-16 21:52



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Den sista raden är ju bara för gullig...så mycket mysig värme och omtanke...jättefint varm och gott skrivet!
2008-09-17

  korpfjäder
Oj. det där tycks vara allvarligt.
Dun och allt i hjärtat.
2008-09-16

    Nattviol
varm
är känslan..
inbäddad och vacker!
2008-09-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så vackert beskrivet
av Dig! Jag hoppas
att just Din "Du"
kommer till Dig nu!
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin