Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

film

Plötsligt passar inga texter in mer... vart har de tagit vägen alla mysiga små låtar som man kunde vila huvudet mot.
De är försvunna. någon annans huvud vilar där nu.
Jag försöker hitta en ny plats att vila på, ta min tillflykt till.

Jag kanske ska lämna texterna ett tag. vara i musiken... Leka film.

Om mitt liv vore en film och jag var regissör. då skulle jag ge mig själv sparken!




Övriga genrer av pyre
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-16 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre