Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad händer om vi stannar står still slutar vi leva då ?


Aldrig på väg

Livet rusar förbi

Blickar i backspegeln
Efter förflutet

Utanför rusar framåt
Tiden står stilla

Livets lek en fråga

Lever baklänges
Tänker framlänges

Volter utanför
Går innanför

Livet i att finnas

Stopp i meningen
Fart i åsikten

Ingenting
Får någonsin

Stå stilla




Fri vers av Jack_iX
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-17 11:02



Bookmark and Share


  KristinaE
... mod - stilla ner för att se, lyssna och höra livets vind - kan det vara att verkligen leva...?
2008-09-19

  prinscess VIP
mycket tänkvärd text
vad är det vi söker och vad är det vi rusar till?
tittade idag när jag skulle iväg på ett ärende vad är det vi människor stressar till
världen stannar dock inte för att man tar lite lugnt
man har bara ett liv och det är för vackert att slösas bort på att man hela tiden stressar
bättre att ta det lugnt(Hakuna matata)
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX