Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg en väldig svanformation i dag på väg till jobbet, då är hösten riktigt här...


Blickande skyar

Fria fåglars
plogande tåg
sjunger visor
för de som blir kvar

svanars toner
singlar med löven
de är säde
från vinterlandens lador




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-17 11:27



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbart tjusigt..ditt vackra språk tar andan ur mig!!tack!!
2008-09-18

    sajo
Såg dessa svanar igår en fin bild du målar upp som verkligen innehåller höst.
2008-09-17

  Daniel_78 VIP
snygg rörelse i dikten
får mig att tänka på
lövets singlande gång
2008-09-17

  Ann-christin
Kan nästan höra visorna .Bra skrivet
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö