Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antimänskligt?

 

Sitter och gör inte just

någonting ju...

latar mig

om ni så vill

Får man det?

Får man tänka på sig själv

allenast?

Får man bygga upp sig själv

på detta

antimänskliga sätt?




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-17 12:35



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Absolut. Man får.
Sig själv är också viktigt.
2008-09-21

    Helga Elin
Självklart, annars mår man inte bra om man inte får det.
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP