Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alexander och Engla.

Mina barn, mina änglar, mitt ljus i mörkret.
Tack för att ni dagligen får mig att leva.
Tack för de leenden som bara ni har, och som får mig att bli speciell.
Jag ser era tindrande ögon, era hoppfulla tankar, jag ser er.
Tänk att man får se någon ta sina första steg, eller höra nån säga sitt första ord. Eller när barnen kommer hem och ropar " vet du vad jag har lärt mig idag på skolan. Det är stort, det gäller bara att inse det.
När natten kommer, och ni har somnat in så sött står jag alltid och tittar en stund på er, för att ni två är det underbaraste som finns.
Ni är sagolika, helt bedårande, och tänk vilken ära jag har som har fått den finaste pojken, och den finaste flickan i hela världen.
Jag älskar er.




Övriga genrer av secret2
Läst 1415 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-09-17 16:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt ljuvlig underbar text!

Massor av applåder!
2011-06-20

  UllaBritta
Hej igen, då är det din dotter som skriver så fint om sina barn
Se där själv man behöver inte vara poet. När det finns i hjärtat allt det fina hon skrev om sina barn. Ett stort beröm skall din dotter ha.
Då tittar vi på din kommentar om din dotter.
Så mycket kärlek som den utstrålade om de dina.
Bara din kommentar skulle kunna vara poesi.
2009-02-28

  UllaBritta
Ja allt är sant, först älskar man sina barn över måttan ibland,
Sedan kommer en tid med barnbarn som man älskar nästan mer än över måttan. Ja för då har man tid att älska mera som mormor farmor. Man hinner att umgås, vi kan lira lite guitarr eller spela keyboard. Dom berikar mitt liv.
Förlåt jag gick rätt in i din dikt och stannade där en stund. Kommentera din dikt, ja det behövs inte många ord till det.
Den är helt enkel underbar du skriver precis det jag ville skriva själv om barn o barnbarn Tack.
2009-02-28

  Maria T
Jag blir så glad när jag läser dessa fina ord
om dina sagolika barn.
Du är alldeles speciell
2008-12-10

    sunnanvind
Underbart skrivet till dina barn..igenkänningsfaktor hög här!
Jag har oxå en Engla!
2008-10-03

  Eaglemountains VIP
Ändock är det min dotter som skrivit detta vackra om sina barn, mina barnbarn - och även mina favoriter- barn som hon har omsorg om - bara hon som ser just det som gömmer sig i deras leenden, ser deras hoppfulla tankar i deras blickar - och hon har rätt - hon har fått den finaste pojken och den finaste flickan i världen, för de är bara hennes och ej att förglömma, hon har fått en fin kille till..... deras pappa Mattias.....

Morfar älskar Er, Er mamma och Er pappa!
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

secret2