Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns olika sorters resor


Det är inte någon bra början
när tårar rinner
och fingrar krampaktigt håller fast
vid allt
de hålla fast vid
kan

Det är en dålig start
att inte ha viljan
att förändra
när förändring
sker
vare sig man vill
eller ej

Finns det ens hopp
att hoppas på
när en stark
misstro färgar
hela hennes
existens?

Du andas varma svar i min nacke
"resan har ju bara börjat älskade"




Fri vers av Elisa-Linn
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-17 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn