Fega Jävla Idiot

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 

Fega Jävla Idiot




En svart ögonbindel och tystanden som musik i mina öron

 

 

Det är lättare att blunda

Men hur kan du göra det

Ser du inte paniken i ögonen

Det röda flammet på kroppen

Eller förstår du inte

Vill inte förstå

 

 

 

Jag ska börja blunda för nu vill jag inte se mer




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-22 20:00



Bookmark and Share


  RiJoKu
Gillar aggressiviteten i ditt poem och det underbara upplägget.
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel