Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är värme och ljus

Förevigt i mig ska du leva.

I varje skrymsle i varje vrå
fyller du mig..
jag lever, jag är och
jag känner.
Berikad av din närhet och
din medmänsklighet.

Din existens
i mina tankar
gör min dag vackrare, mina steg lättare
och mitt hjärta slår med kraft...

Din sensualismiska glöd
ditt kroppsspråk och mimik..
så vacker och levande.

Du är värme och ljus och
allt det som är skönhet..

för mig.







Övriga genrer av JoLu
Läst 365 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2008-09-21 17:28



Bookmark and Share


  alvan
Du lyckas träffa mig rätt på det ömmaste stället. Blir verkligen berörd av känslorna i dina texter!
2008-11-04

  Thesameiused2be
jättefin text, en text som verkligen berör när man läser den:)
2008-10-31

  Angeldust
Ja visst är det så, även fast den "kära" inte är med brevid så ändå så finns han eller hon med osynlig i varje steg man tar...både i tanke, och allt man gör.kram Tinny *bokmärkt* vacker , vemodig.
2008-09-23

  Gunilla VIP
Så vackert!
...
Du är värme och ljus och
allt det som är skönhet..

för mig.

Så upplever vi varandra
när vi älskar!
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

JoLu