Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärtats längtan


Sländan

Vem dansar
på krusdukens yta?
är det vinden
med sländan i sin hand?

tänk, den fångar
stångar hjärtan!
men sländor dör
mot natt igen




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-17 18:49



Bookmark and Share


  Havsbris
imponerande smidigt
och bildigt skriven ;o)

älskar din lek med ord
och metaforer du använder,
smart och intelligent ;o)

naturen har kontroll över
sig själv, det som vi inte
alltid har, speciellt när
det handlar om känslor...

älskar slutet, vaddå, älskar
alla rader! ahahahha

otroligt vackert, läs- och
tänkvärd!!

TACK!
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö