Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Propavan och bara tv reklamen ler

Låter mina spöken dansa fritt
trampa ner solsken och rosor
medan frosten lägger sig
över mig
snart tid att sova
ska bara förlåta
mitt dumma hjärta
för att ha vågat
gå sönder
ta en titt
på dina spår
i mitt mörker
du
behöver ingen kompass
till att hitta mig
om du bara vill
men din tystnad sjunger
en klagosång
som bär på ord
som ekar
och jag
håller hårt vid mitt förstånd
det enda jag har
nu när saknaden kräver hål
i mina ögon
du vet
vad du såg
i min blick
när dina fingrar torkade bort mina tårar
och fick mig att tro
på det omöjliga
men säg mig
vart tog du vägen sedan




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-17 20:17



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Efter att ha gått kvällsrond och delat ut Propavan till höger och vänster så hittar jag denna alldeles perfekta dikt. Så kan det bli.
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira