Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tidig morgonkänsla när jag promenerade på Göteborgs gator.


Minne i dimma

minnet av oss
vibrerar i min nyvakna själ
ärliga ansikten i
skälvande förväntan

känslan av oss
en våräng i doftande dimma
letandes efter det allra innersta
i stegrande förtrolighet

bilden av oss
ett ögonblick flyter samman
tårar osynliga som regn
kyler ner mitt varma bröst

upplevelsen av oss
ligger kvar
i mina smilgropar och
en stilla rörelse i mitt sköte

längtan av oss
i en kvarvarande kyss som
bränner
på mina läppar
i evighet




Fri vers av Epione VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-17 21:12



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
mm, fina grejer det här
det där
när
man går där
och hela kroppen vibrerar, minns
vill mer
snyggt skriftat
2009-12-22

  ~Leonardo~
en sinnlig upplevelse du skildrar om en tidig morgonpromenad i vår stad. stor romantik lever här!!
2008-09-18

    ej medlem längre
Detta är mycket vackert.. romantiskt och innerligt..
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP