Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad


Så tyst
en paus
en förtrollad stund
ett lung
en harmoni
där vinden
har mojnat
havet ligger
stilla och
spegelblankt.

Sjunker djupt
inom mig själv
och finner platsen
där sinnesro vilar.




Fri vers av Idun 1
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-07-29 09:22



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
meditativ
2005-08-03

  Rachel Roth
den bästa av alla stunder skriver du så fint om. tack!
2005-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1