Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänsklighet...

Människan

som ett salladshuvud

skal på skal

med roller och erfarenheter


men längst därinne

och

det som förenar oss alla,


mänsklighet




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-18 09:18



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja,det är så det är, faktiskt
Fastän jag har hört lökvarianten också
Sakkad gör sig nog bättre
2008-09-18

  Fånga dagen
Vilken bra beskrivning applåder

Anna-Karin
2008-09-18

    Birgitta Wallgren
Ja, eller som en lök...man får se till att inte skära i den får då rinner tårarna...
2008-09-18

  Anders Nordlander VIP
Till Larz: innerst inne finns det där, hos alla..mer eller mindre svåråtkomligt
2008-09-18

  Larz Gustafsson VIP
Det förenar oss bara vad ursprunget beträffar.
2008-09-18

  Bjarne Nordbö
Rätt och slätt eller kort och gott. Sannsnyggt och allt det där.
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP