Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderar lite hit och dit på hur man skulle kunna rädda självbevarelsedriften.
I ensamhetsöknen är det så lite som behövs för att hamna nere i svärtan igen




Kanske

 

kanske det stora

är att bita ihop och

inte brista ut

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-18 09:49



Bookmark and Share


  Thurizas
hmm.. då väljer jag det sistnämnda..men det beror med stor sannolikhet på situation med:) kloka ord du kommer med!
2008-09-19

  Bibbi VIP
Jag skulle nog välja att "brista ut".
Jag är inte så bra på det där att "bita ihop"
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP