Alltid på väg!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltid på väg!


Resan

 

Jag är en passagerare

 

Genom rymden

Till jobbet

Mot sommaren

Upp till Umeå

Genom livet

 

Reser jag




Fri vers av madigan
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-18 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan