Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dikt Bergtagen från 2006, omgjord


Berget talar

Du bor
i stenens hjärta
din röst är stum
som tystnaden

brisen river
tröst ur klippan
lakar ljus
ur lavens rum

berget bryter
vittrar askan
urnor sprids
i sommarvind




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 295 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-09-18 11:10



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En stark dikt som andas urtid och framtid i samma andetag
2008-09-20

  wayward - taiga
ja du är helgjuten emellanåt och det här är en sådan dikt.

kommer att tänka på;

"av jord är du kommen - det skall du åter varda"

dikten har fått en stark och stolt titel, full av värdighet
2008-09-19

  Maria Zena Viklund
fint skrivet!
2008-09-18

  Sladjana Zubcevic
"Du bor
i stenens hjärta
din röst är stum
som tystnaden"
Vackert skrivet, min vän.
2008-09-18

    Bodil Sandberg
En fantastiskt vacker dikt..vilken stämning du för fram..du är så skicklig Fredik!!!applåder!!
2008-09-18

    Lars Gullberg
oj det här är tidlös poesi spunnen ur gammal klassisk stil

poesi som kräver sin poet

Har du publicerat något ?

// Lasse
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö