Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med försiktighet

Medicin koma
håller känslorna borta
i ett tyst rum
som jag borde kalla hemma
men jag är så vilse
nu när jag tror
att du lämnat mig
bara några sista andetag
gömd i din tröja
innan jag tvingar mig att lämna den
och börjar glömma




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-18 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira