Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill få dig

Att förstå
något som inte i ord
går att beskriva

Att säga något
som skadar mer
än kniven jag just
satte i mitt eget hjärta

Jag vill få dig
att förstå
men finner inte orden
hur ska budskapet
kunna fylla det rum
de nyss skapade ett eko i




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-18 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson