Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädet

 

Mitt gröna träd

Dina gröna sommarblad

Börjar ändra färg

De börjar gulna

 

Du flyttade hit

På vår balkong

Av dej själv i krukan

Nu är du metern lång

 

Kommer du att stanna kvar

Bo här nästa sommar

På vår balkong

 

Snart lindar jag 

omkring dig min filt

 

 

 




Fri vers av madigan
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-18 13:35



Bookmark and Share


    sajo
Tänker på en visa som Mats Paulsson sjungit någon gång och som heter ett träd till människans glädje....

en härlig text att läsa. Applåder du får.
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan