Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nära men långt borta!


Blåa Ögon

 

Mitt emot

Var du

Jag såg dig

Inte du mig

 

Blåa ögon

Ljusbrunt hår

Jag var osynlig

Genomskinligt vit

 

Du gick av

På min hållplats

Och försvann

Ur mitt liv




Fri vers av madigan
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-18 13:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Min dagliga upplevelse.
2008-09-18

  berxper
Väldigt fint!
Ibland måste man fånga stunden...

...den kanske inte kommer åter.
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan