Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns något mer att säga även efter detta

In under en annan del
av samma himmel
slåss jag
mot dina osynliga demoner
kan för två
vill för dig
och gör

Sorgen har skrivit in sig
hos dig
och jag förgör
mig
för att få dig att orka lyfta upp ditt vackra ansikte
och ta dig framåt

Det finns inga fler ord
som du inte redan hört
och vet
att sorgens klagosång
sjungs av spöken från förr
så jag krigar
mot tystnad
och kanske hamnar bortom
in i den
för dig

Egoisten i mig
vill smeka ditt ansikte till sömns
så du glömmer rädslan
men jag sliter mig fri
från de tankar
och blinkar mot stjärnfallet
där vinter bygger bo

Och emellanåt ler jag
mellan tårarna
när förståndet begär time out
och då minns jag
vem jag är
för mig




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-19 05:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira