Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är ännu tyst och lugnt!


Vaken

 

Kaffedoft i morgonmörker

Molnen ljusnar sakta

Dagens blad i

Almanackan fylld

 

Låter ännu morgonljuset

Svepa runt min själ i lugn 




Fri vers av madigan
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-19 07:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En fin början på dagen.
Lugn och ro.
Tranquility.
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan