Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

 

Så var du vinden

Som viskade till mig

Följ med

Högt upp i det blå

 

Det kunde jag inte

Jag var fast

Bland stenarna

På marken




Fri vers av madigan
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-19 09:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Måste också citera Webstrarna: "...lever här som ett moln på marken" samt tjata om Majakovskijs "Ett moln i byxor".
2008-09-21

  romani_rose
va fint :)
2008-09-20

  berxper
Fast på marken...i sig själv!
Uttrycket: släpp taget, passar in här.

Tycker om din text.
Snyggt!
2008-09-19

  Larz Gustafsson VIP
Hög igenkänningsfaktor här.
Mycket fin dikt.
Briljant formulerat och uttryckt.
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan