Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mormor 9år saknad ännu ...


Ett tomrum av sorg

Blåser i min hals
Ett hål i mitt hjärta
Förblödd livskraft

Saknaden
Ett tomrum
Fyllt av sten

Minnen ristad i ek
Längtan en plåga
Av splittrad sorg

Jag skall alltid
Minnas de du gav
Med leende

Du var en
Lugn klippa
En trygg famn

Borta för alltid
Men levande
I min själ




Fri vers av Jack_iX
Läst 894 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-09-19 11:12



Bookmark and Share


  Maiah VIP
när jag läser din text så tänker jag att sorgen är en av de starkaste bevisen på kärlek.... jättefint...
2013-05-29

  Junitvillingen
Även om den värsta sorgen lägger sig så finns där alltid ett rum av saknad inom en - speciellt om man stått varann riktigt nära. Minnena bär man alltid med sig, de är dyrbara skatter att plocka fram precis så ofta man vill & har behov av det. Förstår av din text att din mormor var en mycket rar person...och nånstans finns hon alltid med dig på livets väg. Mycket berörande text - och vacker!
2009-04-17

  aol
så vacker diktälskade själv min mormor
2008-12-13

  KristinaE
.. människor vi delat liv med - nära - dör aldrig i våra hjärtans längtan - sorgens glada minnen bär tomrummet!
2008-09-20

  friheten
Väldig vacker skriven om henne, specillt slutet.
2008-09-19

    sunnanvind
Här känns det svårt..din mormor betydde mycket för dig förstår jag..kramen!
2008-09-19

  prinscess VIP
vackert till din mormor
i tanken finns de alltid
kvar fast de inte finns
kvar i jordelivet
fin hyllning
2008-09-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det goda hon sa
det kan Du föra
vidare, så finns
hon med i livet
och gör gott
för andra!
Det Du!
2008-09-19

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert!
2008-09-19

    Maria Malm
Man bär sina fina minnen med sig, ingen kan ta dem ifrån en.
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX