Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla tyst...

Det svåraste som finns

kan ibland vara

att bara

hålla


tyst




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2008-09-19 13:00



Bookmark and Share


  Carin
Jag kan inte annat än hålla med.
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP