Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill inte bli sårad ...


Där du och jag älskar med varandra

Det enda som jag vill är att krama om dig
Känna ditt hjärta emot mitt bröst
Känna att ditt hjärta ger mig den tröst som jag behöver
Om du inte ger mig den finns det risk att mitt hjärta blöder
av sorg
Så jag vill inte att du spelar basket med mitt hjärta som om jag vore en boll
Noll kontroll
Så vårda mig ömt
För om du gör det kommer vi att smälta tillsammans
i min kärleksdröm
Där du och jag älskar med varandra ……

Ken Cassel
19/9-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-19 17:33



Bookmark and Share


  Carl Thomas
be 2008-09-20

  Sladjana Zubcevic
Så vackert skrivet, min vän.
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel