Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörka skyar i


Natten

 

Ögon av bärnsten

I mörkblå skymning

Ser allt

 

Tyst vandring

Under nattens träd

Ohörbar

 

Öron på spänn

För knakande grenar

Vakar

 

Nos mjuk likt siden

Känner din doft

Långt bort

 

 




Fri vers av madigan
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-19 22:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En promenad med hunden, månne?
"Jag går ut med hunden..."
2008-09-21

    sajo
Iakttager med sinnen en känsla av längtan. En bra text. Applåder.
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan