Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moln

 

Vi sover inte

I den svarta natten

Det är kvavt

Ingen vind blåser

 

Havet ligger så stilla

Månen och stjärnorna

Gömda i moln

 

Så hörs de första

Dropparna mjukt slå

Mot det öppna fönstret

Regnet kommer

 

Vinden mojnar i

Luften blir sval

Snart somnar vi skönt...

 




Fri vers av madigan
Läst 273 gånger
Publicerad 2008-09-19 22:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är bra att rensa luften innan man somnar.
Låt inte solen gå ned över din vrede, skriver Paulus i Bibeln.
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan