Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsändare Sara Linnea Paideia Kaja p.s jag behöver inget svar d.s

En tåspets in i nyhet
in i annorlunda verklighet
Om en sekund
förväntan
Och jag går med på premissen
att kanske förlora
Med djupaste vördnad
slås jag av livfullhet
Och du får saknas
så fantastiskt mycket
i en rington
Oh ja jag väntar
dig
Men säg
som det är
att du tar mig för givet
men jag tar aldrig livet av mig igen
utan struntar så sjukt mycket
i dig
Bara jag och mina växter
får gro
Så bygger jag upp
min egen underbara
tro på självständighet
Lämnar dig med stolthet
Jo bara så att du vet




Fri vers av GaiaKaja
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-20 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja