Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trehundrasextiofyra, femtiotvå, sju, sextio, sextio, hundra

De berättar en lögnaktig anekdot

Mot kvällningen
Skaver den
Och karvar in sju symboler på vardera näthinna

En symbol för varje färg i regnbågen,
En för varje synd
Och varje underverk

De berättar en lögnaktig anekdot

Mot gryningen
Smeker den
Och för dem, i drömmen, över de sju världshaven

Ett hav för varje symbol i ögonvitan
Ett för varje synd
Och varje veckodag

Trehundrasextiofyra, femtiotvå, sju, sextio, sextio, hundra

Det etsas fast för alltid
I ögonvrån




Fri vers av Bauhaus Fashion
Läst 553 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-20 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bauhaus Fashion
Bauhaus Fashion