Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zenit

 

där
under 
förgörande heta

strålar utan skugga
knäböjer

jag

sugande på dina tår
med din
fasta

hand runt mitt

hår

min blick är
sluten min tunga
mjuk

med saliven
i zenit

bildas former under
mig som tecknar
vår åtrås

målarduk

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 235 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-20 21:31



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Woow. Det får räcka.
2008-09-21

  VITRIOL
"med saliven
i zenit" :) Orden utsrålar känsla och hållning.
2008-09-21

  Anders P VIP
mycket sinnligt.
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol