Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strofer och Elvis i alla lägen

jag ser det allt själv
jag har allt känt
finns inga ord
om vad dom gör
allt som vi har hört
det finns berättat i alla läger
det finns strofer för alla lägen
men när du skjuter mig åt sidan
faller bilderna helt ur tiden

 dom bad om kunskap
dom bad om regn
dom bad om förlåtelse
för allt dom dränkt
dom visste inte alls
att Elvis Presley aldrig fanns

 vi kallar det fiktion
laser och eld
ändå står jag här
med hjärtat bränt
utstrålar inspiration
för en annan tid
när kylan var påtaglig
då allting kändes vid
då frågor ställdes
i ett 50-tal
nationen höll andan
fanns Elvis kvar

 dom visste inte alls
att Elvis Presley aldrig fanns




Övriga genrer av Mike
Läst 374 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-20 03:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ohhhhhhhhh min vän du är lika duktig som vanligt o du trollbinder med denna melodi, underbart skrivet!
2008-09-21

    ej medlem längre
Tänkvärt, vackert ordflöde...
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike