Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring...

Vill man förändra världen
bör man
ha sig själv

som
utgångspunkt

Vill man förändra andra
är det bästa sättet

att börja förändra
sig själv

och det förhållningssätt man har
till andra




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-20 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP