Bladen singlar ner fler och fler!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bladen singlar ner fler och fler!


Värdefullt

 

Du skrattade så

Sorglöst glatt

Med gröna ögon

 

Diskuterade om livets

Små förtretligheter

Vem som skulle

Köra först?

 

Din nya bil

Som drog 0,8

Resan till

Fjärran strand

 

Annat var mest

Tråkigt ointressant




Fri vers av madigan
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-20 12:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Anar jag en viss besvikelse här med avseende på vederbörandes värderingsgrunder och prioriteringar?
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan