Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om livet


Fackeltåg

Blossen vandrar
i facklor på fälten
kylan dansar
dyker i lågorna

en gnistrande stjärna
lämnar sitt spår
skriker i diket
till snösträngars gråt

då pustar röken
från flagornas strån
människans liv
är inte mer än så




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 325 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-20 14:12



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jamen du är fantastisk Fredrik!!!Så enkelt det verkar och det kanske det är för dig..men jag fattar inte hur du får till känsla och stämning som du får..den här är suveränt fin!!tack!!
applåder och sparas såklart!!
2008-09-22

  Havsbris
djupt och starkt!!
speciell den sista rad,
jaa joo aska är vi alla
men men, vi är värdfulla
och viktiga i det hela...

Annars sulle inte finnas
någon mening med
allt ;o) ändå du beskriver
våra sårbara tillvaron
så väl... ;o)

älskar metaforer och
assossiationer!!!

läs- och tänkvärd!!
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö